Belangrijkste partner van de vape industrie in de BENELUX

 

Als eerste stap in het actief samenwerken naar een rookvrije generatie, willen wij de belangrijkste partner worden van de vape industrie van de BENELUX in 2021. Dit houdt langs de ene kant in dat we tegen 2021 de grootste groothandel willen worden en langs de andere dat we de belangrijkste handelsorganisatie van de BENELUX oprichten in samenwerking met alle stakeholders.

 

Daarom trachten wij door middel van goede communicatie en het creëren van sterke relaties steeds win-win coöperaties met onze partners na te streven en met succes. Als exclusieve distributeur van de populairste merken in de vaping industrie biedt EHALE je een assortiment aan dat continu inspeelt op de dynamische trends in de damp sector. Dit in combinatie met onze next day delivery maakt dat u snel kan schakelen op de steeds veranderende vragen en behoeften van uw klanten. 

 

Kortom, in EHALE vind je een duurzame partner om te (blijven) slagen in de vaping industrie. Blader door onze online catalogus en ontdek het volledige assortiment van zowel budgetvriendelijke als kwalitatieve toebehoren voor het vapen. Of je nu op zoek bent naar eerste klasse clearomizers (tanken), premium e-liquids / e-vloeistoffen, toestellen voor beginners, vaporizers, doe-het-zelf kits voor ervaren vapers of andere nuttige accessoires, je zoektocht stopt hier. 

 

Vind je toch niet wat je zoekt? Aarzel niet om even contact op te nemen met een van onze collega’s. Wij staan steeds open voor je gewaardeerde input en feedback!