Aan jou de keuze.

Bij EHALE vinden we het belangrijk dat je zelf kan kiezen wat er met jouw pakketje moet gebeuren. Je kan kiezen om je bestelling de volgende dag te laten leveren of het dezelfde dag nog bij ons op te halen.

 

Next day delivery?

Als je op een werkdag voor 18.00 uur een bestelling plaatst, verzenden wij deze de dag zelf! Samen met Mikropakket zorgen wij ervoor dat je je pakje de volgende dag in huis hebt.

 

Waarom Mikropakket?

Voor ons is het belangrijk dat jij jouw pakketje in goede orde ontvangt. Mikropakket deelt deze visie en ervaring leert ons dat zij er alles aan doen om je pakketje in perfecte staat en op tijd te bezorgen.

 

Gratis levering?

Bij een bestelling vanaf €250,00 (Ex. BTW), wordt je pakje gratis geleverd.

 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Zeker en vast. Als de producten in je bestelling op voorraad zijn, kan je ze dezelfde dag nog ophalen bij ons op kantoor.

 

Na het plaatsen van je bestelling kan je kiezen tussen levering of ophaling. Kies je voor ophalen, dan ligt je pakje voor je klaar bij onze inkomhal. Wij sturen je een mailtje zodra je bestelling klaar is om opgehaald te worden. Zo vermijd je eventuele verzendkosten en moet je minder lang wachten.

 

Wat als ik mijn bestelling niet kan ontvangen?

Je ontvangt op de voorziene leverdag een bericht met de verwachte levertijd.  Wanneer je kiest voor Mikropakket zijn er na de initiële leverpoging nog 2 extra pogingen gepland.

 

Kan ik de status van mijn pakje volgen?

Bij Mikropakket kan je online de status van je pakket bekijken. Wanneer je kiest voor het ophalen van je pakket, ontvang je van ons een bericht wanneer je pakket hier klaar ligt.